Twitter
Project: The Shed
Client: New Zealand Telecom
Location: New Zealand
Discipline: Brand Strategy | Interiors | Exhibition Design | Graphics

“The Telecom Shed was a one-off opportunity to change the way people felt about our company. We had a fantastic structure and strong vision of what we wanted people to experience within the Shed, we just didn’t know how to translate this into the physical environment. The decision to introduce Landini to the project was inspired, they worked collaboratively with the architect and project management, pushing our thinking and making the vision a reality.

From inception it was clear that the Landini team had truly embraced the project and were as connected to the outcome as any of the Telecom team. They were very hands on and worked hard to accommodate the changing requirements we had. In particular they were creative in developing solutions to issues as they arose, right down to the last minute fit out and opening ceremony.

The value that Landini added to this project is difficult to express adequately – suffice to say their involvement elevated the Shed from a great looking exhibition space to an extremely successful brand experience that positively impacted on the Telecom brand and resulted in increased brand preference. It was a great experience to work with such a passionate and creative team.”
- Su Duffey, Head of Recruitment & Employment Brand

The Telecom Shed: New Zealand

“The Telecom Shed was a one-off opportunity to change the way people felt about our company. The value that Landini added to this project is difficult to express adequately – suffice to say their involvement elevated the Shed from a great looking exhibition space to an extremely successful brand experience that positively impacted on the Telecom brand and resulted in increased brand preference. It was a great experience to work with such a passionate and creative team.”
- Su Duffey, Head of Recruitment & Employment Brand