Twitter
Project: Salt Restaurant
Client: Hilton Hotels
Location: Hilton Surfers Paradise
Discipline: Interiors

At the heart of Salt Grill is a large open plan kitchen. This is flanked by a number of seating areas and a wine room built around some very large supporting columns. The first is panelled in a warm light timber and enjoys external views. Beyond this and opposite the kitchen is a more intimate space using high backed double seater units designed for couples or families with young children. 

This sits next to and opposite a chefs table with access to the cooking stations. Finally we designed a large walk in wine room where guests are invited to taste wines before deciding which to order. All the spaces are hung with black and white photography, featuring the famous Meter Maids and other darker aspects of the Coast not normally referenced in a hotel.

Salt Restaurant: Hilton Surfer's Paradise

At the heart of Salt Grill is a large open plan kitchen. This is flanked by a number of seating areas and a wine room built around some very large supporting columns. The first is panelled in a warm light timber and enjoys external views. Beyond this and opposite the kitchen is a more intimate space using high backed double seater units designed for couples or families with young children.