Twitter
Project: Fix Bar
Client: Hilton Hotels
Location: Hilton Surfers Paradise
Discipline: Identity | Interiors | Hospitality | Food

Joined to Salt via a bridge that spans the reception, Fix is built around a central bar that houses a DJ booth and BOH facilities. Many of the colour and materials used in Salt were used again but with a stronger emphasis on the dark wood, stone and the red leather, which this time is used on the walls. The lighting is much moodier than the restaurant and is supplied in the main by a combination of picture lights, freestanding and table lamps.

As with the grill we designed most of the furniture because we wanted to create a number of curvaceous seating areas to define different parts of the space but also because many of the seats are in a corridor and as such we wanted a modern take on a high backed winged chair to create a sense of privacy. Adjacent to the bar near the bridge we created a “nook” with a fireplace that seats a small party of guests and which is much sought after.

Fix Bar: Hilton Surfer's Paradise

Joined to Salt via a bridge that spans the reception, Fix is built around a central bar that houses a DJ booth and BOH facilities. Many of the colour and materials used in Salt were used again but with a stronger emphasis on the dark wood, stone and the red leather, which this time is used on the walls. The lighting is much moodier than the restaurant and is supplied in the main by a combination of picture lights, freestanding and table lamps.